Вработени
НаназадkemaПечати
За успешното работење на се поконкурентниот и променлив пазар потребни се стручни, креативни и мотивирани вработени. Во својата организација ги повикуваме амбициозните, високо квалификуваните, способните и одговорните соработници, кои со своето знаење, искуство и позитивна енергија ќе допринесат за остварување на веќе зацртаните цели и во поставување на новите.

Ако сакате да се приклучите во тимот на Кема, и ако сакате својата креативност да ја искажете при остварување на групните цели како и лично и стручно да се развивате, испратете ги вашите податоци на имејл адресата:  info@kema.si или info@mk.kema-on.net

Вашите податоци ќе ги сочуваме во базата и ќе ве контактираме доколку ни биде потребен некој со вашиот профил за работа.
Kema Puconci d.o.o.